DJI Inspire

NAVITRONICS

DJI Inspire

Your happiness is our goal

Revolutionaire drone

De Inspire 2 is de drone voor iedere professionele filmmaker. Met deze nieuwe drone heeft DJI alle goede eigenschappen van zijn voorganger, de Inspire 1, overgenomen en verbeterd. Deze drone zorgt voor een revolutie op filmgebied. Het nieuwe beeldbewerkingssysteem maakt opnames tot 5.2K in CinemaDNG RAW, Apple ProRes en meer. In combinate met de Zenmuse X7 maakt de drone stabiele beelden, ook op hoge snelheid. Het is de ideale drone voor iederen die professionele luchtopnames wil maken.


Topsnelheid

De Inspire 2 is sneller dan de eerste versie. De drone haalt een snelheid van 80 kilometer per uur in vijf seconden. Daarnaast kan de drone een topsnelheid van 94 kilometer per uur halen en dalen met negen meter per seconden. De drone kan stijgen met een snelheid van 6 meter per seconde. Dit is een uitzonderlijke snelheid en behendigheid voor drones van deze grootte. Daarnaast kan de drone een hoogte halen van 2500 meter en, met de toevoeging van speciale propellers, zelfs 5000 meter. Je kunt de drone besturen met je smartphone of tablet. Hiervoor heeft DJI een speciale app ontwikkeld.


Langdurig vliegen

Ook de vliegtijd van de Inspire 2 is verbeterd. De drone kan nu 27 minuten vliegen. Daarnaast is de Inspire 2 uitgerust met beveiliging tegen crashen. Mocht bijvoorbeeld een van de batterijen kapot gaan, dan neemt de andere batterij het over zodat de drone veilig kan landen. Ook is het mogelijk om met de Inspire 2 te vliegen in extreme weersomstandigheden. De drone is uitgerust met een verwarmingssysteem, zodat ook met lage temperatuur gevlogen kan worden. Je kunt met de drone de lucht in tot -20 graden Celsius.


Videotransmissiesysteem

Het verbeterde videotransmissiesysteem zorgt ervoor dat je de Inspire 2 tot op zeven kilometer afstand kan besturen, als er geen obstakels in de weg staan. Daarnaast kun je kiezen tussen 2.4GHz en 5.8GHz als controle frequentie, om ruis te voorkomen. De drone heeft een Smart Return Home functie. Hierbij houdt de drone de route bij die hij gevlogen heeft. Mocht het signaal dan verloren gaan, dan vliegt hij dezelfde route terug naar huis. De drone is dan in staat om obstakels vanaf 200 meter aan te zien komen en te ontwijken. Om ervoor te zorgen dat je geen beelden kwijtraakt is het mogelijk om tegelijk op SSD en Micro SD op te nemen.


Intelligente functies

Met de Inspire 2 kun je alleen complexe beelden schieten. De drone is voorzien van een Spotlight Pro functie. Hiermee kun je de drone vastzetten op een onderwerp en blijven filmen, welke kant de drone ook opvliegt. Als de rotatielimiet van de gimbal bereikt is zal de drone zelf van richting veranderen, zonder dat het shot verandert. Daarnaast kun je de ingebouwde First Person View (FPV) camera gebruiken voor verschillende functies. Zo is het mogelijk om de drone via de FPV-camera naar een bepaald punt te sturen, zodat jij onderweg de gimbal kan besturen.


Beveiliging

Je wil natuurlijk niet je kostbare drone kwijtraken door een crash. Om hier beter tegen beschermd te zijn is de Inspire 2 uitgerust een verbeterde versie van FlightAutonomy. Helemaal toegepast op de specificaties van de Inspire 2 zorgt dit systeem ervoor dat de drone obstakels ziet aankomen. Sensoren zorgen ervoor dat de drone 30 meter vooruit kan kijken, om zo obstakels uit de weg te gaan. De functie werkt het best bij een snelheid van 54 kilometer per uur en een bestuurbare hoek van 25 graden. Daarnaast kun je de drone ook binnen gebruiken. Infrarood-sensoren zorgen ervoor dat de Inspire 2 niet tegen het plafond aanvliegt.


Zenmuse

Een camera en gimbal worden niet meegeleverd met deze drone. Om er echt mee aan de slag te kunnen zul je deze nog moeten aanschaffen. De Inspire 2 is te combineren met de nieuwe Zenmuse X7 of de oudere X5s. Bij beide gimbals zijn aparte lenzen aan te schaffen, met andere kwaliteiten. Het ligt er dus aan wat je met de drone wil bereiken.


Handleiding DJI Inspire 2

QUALITY SERVICE


Wij garanderen u de beste kwaliteits service - your happiness its our goal

WARRANTY


Al onze producten hebben 2J fabrieksgarantie

FAST SHIPPING


Wij verzenden onmiddellijk bij ontvangst van uw betaling

NAVITRONICSTel: +32 478 48 76 85  of 016/58 53 02

FOLLOW US

   Facebook

PAYMENT METHODS

Ambachtstraat 7A, 3110

Rotselaar

info@navitronics.be

Btw   BE 0892.443.055

Navitronics.be © Copyright 2019. All Rights Reserved. Website made by Devroey Ives