DJI Mavic Air

NAVITRONICS

DJI Mavic Air

Your happiness is our goal

Krachtige en intelligente drone

Uniek aan de nieuwe DJI Mavic Air is dat het de kleinste drone is met een 3-axis gimbal. Hierdoor zullen de beelden die je met de drone schiet, zeer stabiel zijn. De 4k camera schiet prachtige beelden met 30 frames per seconde. Ideaal is dat je de foto's en video's direct naar je mobiele telefoon kunt sturen, waardoor je eenvoudig en snel gebruik kunt maken van de door jou geschoten beelden.


Uitgerust met alle technische snufjes van DJI 

De DJI Mavic Air is misschien qua formaat niet de grootste drone, maar bevat wel alle technische snufjes als Quickshots, SmartCapture, ActiveTrack en FlightAutonomy 2.0. Dit maakt de Mavic Air de meest intelligente en krachtige portable drone. Maak de mooiste foto's en video's met maar één druk op de knop met Quickshots en deel de beelden meteen via de DJI GO 4 App. Voor de ultieme ervaring kun je de Mavic Air combineren met de DJI Goggles.


De Mavic Air  versus de Mavic Pro

De nieuwe Mavic Air blinkt uit op het gebied van praktische eigenschappen, zoals de draagbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de drone. Vergeleken met zijn voorloper, de Mavic Pro, is de Mavic Air opvallend kleiner. De Mavic Air is half zo groot als de Mavic pro en bovendien is hij 40% lichter van gewicht. Het is de meest duurzame drone uit de collectie van DJI. Ook de controller van de Mavic Air heeft een vernieuwd ontwerp gekregen, waardoor de draagbaarheid verbeterd is. Dit maakt de DJI Mavic Air een geschikt exemplaar voor avontuurlijke gebruikers, zoals reizigers en fotografen.


Zeer gemakkelijk te vervoeren 

Een groot voordeel van de DJI Mavic Air is dat hij enorm makkelijk te vervoeren is. De drone is namelijk volledig op te vouwen. De Mavic Air is in slechts 5 seconden gebruiksklaar en misschien nog wel belangrijker: hij past met gemak in je rugzak en zelfs in je jaszak. Het is dus niet langer nodig om een gigantische koffer met je mee te sjouwen.


Ontwijkt obstakels vanzelf

De DJI Mavic Air weet precies waar hij zich bevindt. De camera-drone beschikt over 7 sensoren aan de onderkant en voorkant. Hiermee ontwijkt de drone obstakels, is hij in staat volledig zelfstandig te landen en kan hij personen en objecten volgen. Het is hierdoor zelfs mogelijk om met de Mavic Air binnenshuis te vliegen. Wanneer de drone opstijgt, registreren twee vision sensors de omgeving. Daarnaast maakt de Mavic Air verbinding met tot wel 20 satellieten, zodat hij altijd weet waar hij naar terug moet keren wanneer de return to home-functie wordt ingeschakeld.


Quick Launch: opstarten vanaf je hand

Iets nieuws wat DJI heeft geïntroduceerd is dat de drone kan opstarten vanaf je hand. Als je de drone op je hand zet en de ingebouwde FaceAware-feature detecteert binnen 25 seconden na het aanzetten een gezicht, dan stijgt de Mavic Air op en zal hoveren op die hoogte. Als je dan zwaait, neemt de DJI Mavic Air een foto.


Wat moet ik weten over de nieuwe DJI Mavic Air?

Videoresolutie: 3840 x 2160 30FPS (4K); 2720 x 1530 60FPS (2,7K); 1920 x 1080 120FPS (Full HD)

Foto's: 12 Megapixel; 4:3: 4056×3040; 16:9: 4056×2280; 32 Megapixel Panorama

Groothoeklens met bereik van 85⁰

3-assig gestabiliseerde gimbal

Maximale vlieghoogte: 5000 m

Maximale vliegsnelheid: 68 km/u

Maximale vluchttijd: 21 minuten

Maximale communicatie-afstand: 4 kilometer

Verbeterd motorvermogen en aangepaste propellers

Compatibel met Android 4.4 of hoger en iOS 9 of hoger


Handleiding DJI Mavic Air

QUALITY SERVICE


Wij garanderen u de beste kwaliteits service - your happiness its our goal

WARRANTY


Al onze producten hebben 2J fabrieksgarantie

FAST SHIPPING


Wij verzenden onmiddellijk bij ontvangst van uw betaling

NAVITRONICS



Tel: +32 478 48 76 85  of 016/58 53 02

FOLLOW US

   Facebook

PAYMENT METHODS

Ambachtstraat 7A, 3110

Rotselaar

info@navitronics.be

Btw   BE 0892.443.055

Navitronics.be © Copyright 2019. All Rights Reserved. Website made by Devroey Ives