DJI Phantom

NAVITRONICS

DJI Phantom

Your happiness is our goal

Het nieuwe filmen met een drone

De camera is de grootste vernieuwing. De Phantom 4 Pro is uitgerust met een 1-inch grote sensor van 20 megapixels. De sensor draagt bij aan het dynamische bereik. Hierdoor heeft deze drone een betere balans tussen donker en licht. Je kunt nu voortaan ook filmen met 60 frames per seconde. Hierdoor zien je video's er vloeiender uit met een hoge 4K kwaliteit. De drone is ook te besturen met je smartphone door de Tapfly functie. Je kunt dan op het scherm tikken waar je naartoe wilt en de drone zal ernaar toe vliegen.

 

Meer sensoren laten de drone moeiteloos objecten ontwijken

Voorheen was de Phantom 4 van DJI uitgerust met sensoren op de voor en onderkant. De Phantom 4 Pro daarentegen is uitgerust met 5 sensoren met automatische objectdetectie. Als je nu gaat vliegen met je drone hoef je niet bang te zijn om ergens tegenaan te vliegen. Met sensoren aan de voor- zij- achter- en onderkant zal hij automatisch stoppen als je op een object afvliegt. Door deze upgrade kan de drone ook zelf weer terug vliegen naar de plek waar hij is opgestegen.

 

Vlieg langer met één batterij

Ieder jaar verbetert DJI zijn producten, zo ook de accuduur. Met de Phantom 4 Pro kun je 30 minuten lang vliegen op één accu. Wil je niet wachten totdat je weer kunt vliegen, kies dan voor de Phantom 4 Pro met een extra batterij, zo kun je gelijk door vliegen terwijl je andere batterij weer aan het opladen is. Je kunt met deze drone kiezen in welke modi je wilt vliegen. De sport modus laat je vliegen met een snelheid ven 72 km/u. Je kunt de drone ook gebruiken om eenvoudiger te vliegen en mooie shots te schieten of rustig te filmen. Je kunt de instellingen veranderen in de DJI GO-app op je smartphone.

 

Bekend model in de nieuwste uitvoering

De Phantom 4 Pro van DJI is sinds enige tijd verkrijgbaar, en is nu in een nieuwe uitvoering te bestellen. DJI heeft een nieuwe kleur ontwikkelt voor de behuizing van de Phantom 4 Pro drone, genaamd Obisidian. Deze behuizing heeft een matzwarte kleur, een groot verschil met de witte kleur van de originele Phantom 4 Pro.

 

Handleiding DJI Phantom 4

QUALITY SERVICE

 

Wij garanderen u de beste kwaliteits service - your happiness its our goal

WARRANTY

 

Al onze producten hebben 2J fabrieksgarantie

FAST SHIPPING

 

Wij verzenden onmiddellijk bij ontvangst van uw betaling

Ambachtstraat 7A, 3110

Rotselaar

info@navitronics.be

Btw BE 0892.443.055

NAVITRONICS

 

 

Tel: +32 478 48 76 85 of 016/58 53 02

FOLLOW US

Facebook

PAYMENT METHODS

Navitronics.be © Copyright 2018. All Rights Reserved. Website made by Devroey Ives