DJI Spark

NAVITRONICS

DJI Spark

Your happiness is our goal

DJI's nieuwste drone met uitgebreid Fly More Combo-pakket

De Spark is de kleinste camera-drone van DJI. Ondanks het kleine formaat is hij uitgerust met alle technische specificaties van DJI: Active Track, Gesture Control en Obstakel Ontwijking. In dit Fly MoreCombo-pakket zitten allerlei extra's, zoals de bijgeleverde controller, een extra accu, een charger hub, extra propellers en propeller guards.


De grootte van de drone 

De drone is makkelijk mee te nemen in rugzak of handtas. Hij is zo klein dat hij makkelijk op je handpalm past. De afmetingen zijn 14 x 14 cm lengte en breedte, de hoogte is ongeveer 5 cm. De drone is zeer lichtgewicht: hij weegt slechts 300 gram.


Quick Launch: opstarten vanaf je hand

DJI heeft de Quick Launch geïntroduceerd: door de drone simpelweg op je handpalm te plaatsen, kan je hem laten opstijgen. Door middel van verschillende handgebaren is de drone makkelijk te besturen. Opstijgen, vliegen in de richting naar wens en hoveren. Maar ook terugkomen om een bijvoorbeeld selfie te nemen of om weer op je handpalm te laten landen.


Goede videokwaliteit

Door de uitstekende gimbal waarmee de DJI Spark is uitgerust is het mogelijk om op een stabiele wijze goede video's te maken. Beelden worden vastgelegd met een hoge lichtgevoeligheid en een goede kleurprecisie. Het is mogelijk om 12 megapixel foto's te maken, maar ook mooie en kleurrijke video's maken in full HD is mogelijk met de DJI Spark.


Hoe lang en hoe ver kun je vliegen?

Met het combo-pakket van de Spark is het mogelijk om in totaal 32 minuten achtereen te vliegen. Per accu is het mogelijk om 16 minuten te vliegen. De Spark heeft als maximale bereik 2 kilometer vanaf de bijgeleverde controller. En door deze controller is het ook mogelijk om een snelheid te bereiken van maar liefst 50 kilometer per uur. 


Ontwijkt obstakels vanzelf en Active Track

Door de sensor aan de voorkant van de Spark kan hij obstakels, zoals bomen, ontwijken. Tevens is hij in staat om door middel van de Active Track personen en objecten te volgen. Ook kan hij zelfstandig landen. Het is mogelijk om naast buitenshuis, ook binnenshuis te vliegen met de Spark.


Handleiding DJI Spark

QUALITY SERVICE


Wij garanderen u de beste kwaliteits service - your happiness its our goal

WARRANTY


Al onze producten hebben 2J fabrieksgarantie

FAST SHIPPING


Wij verzenden onmiddellijk bij ontvangst van uw betaling

NAVITRONICSTel: +32 478 48 76 85  of 016/58 53 02

FOLLOW US

   Facebook

PAYMENT METHODS

Ambachtstraat 7A, 3110

Rotselaar

info@navitronics.be

Btw   BE 0892.443.055

Navitronics.be ┬ę Copyright 2019. All Rights Reserved. Website made by Devroey Ives