DJI Store Navitronics

RECENCIE'S KLANTEN GOOGLE  MIJN BEDRIJF

In deze tijd waarbij Covid-19 onze routine bepaald nam ik contact via de website waar via een pop-up een chatvenster tevoorschijn kwam. Tot mijn verbazing krijg ik zeer snel antwoord en werden al mijn vragen duidelijk beantwoord. Daarna een afspraak gemaakt om mijn bestelling op te halen. Je komt terecht bij een gezinswoning en dus geen grote winkel. Vanop de straat zie je a.d.h.v een duidelijk verlicht reclamebord aan welk huis je moet zijn. Na het zien van de site niet meteen wat ik verwachtte maar de 'winkelruimte' mist zijn charme zeker niet. In een grote keten kent het personeel zelden meer van het product dan dat ze uit de brochure kunnen halen, bij Navitronics wordt je overladen met al de informatie de je nodig hebt. Product informatie, tips & tricks en alle wetgeving die van toepassing is op de drone dat je net hebt gekocht. Zo ben je meteen bewust waar je rekening moet bij houden vanaf je eerste vlucht en kan je met een gerust hart beginnen. Waarom ik hier kocht en opnieuw zou kopen: vriendelijke en eerlijke communicatie, kennis van zaken en een passie voor de producten die hij verkoopt. Iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Daarbij steun je ook een plaatselijke ondernemer!


Michael Meyers (Kampenhout)

Top bediening - zelfs op zondag! Heel blij met onze drone. Hier kunnen we ook alle vragen kwijt!


Volcker Van West (Ieper)Goede service! 's Middags besteld, 's avonds al in huis, alles netjes geregeld! Thnx!


Furniere Mattias (Deerlijk)


Fijn onthaal van de eigenaar, legt je goed uit wat je moet doen bij aankoop drone. Top winkel !


Bynens Dennis (Zonhoven)Steeds super service en veel nuttige informatie. Zoek niet verder. Bij Navitronics ben je echt koning klant !!!


John Vandenhove (Tienen)

Ik heb heel veel info gekregen bij het aanschaffen van mijn drone. Super winkel en zeker aan te raden.


Laurens Corten (Langdorp)


Top service! Snelle verzending na bestelling en goede communicatie omtrent verstuurde pakketten. Absolute aanrader betreffend al drone gerelateerde aankopen!


Dieter Marien (Lier)

Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een drone. Ze hebben me hier perfect geholpen! Ik beschik nu over alle mogelijke informatie die ik nodig had en kan nu veilig, zonder zorgen de lucht in!


Gerben Branders (Bekkevoort)Zeer professionele en leerrijke introductie ontvangen bij ophaling van een nieuwe DJI drone.

Top service, tips & tricks, en allerlei documentatie via mail.

Ives is een gepassioneerde en prof. drone specialist. Binnen enkele uren antwoord.

Duidelijke, en prof. afspraken en leading voor o.a. DJI drones.

Werkelijk een aanrader, een vakkenner, een gepassioneerde drone specialist.


Olivier Willekens (Geel)

Mocht je ooit overwegen een drone aan te schaffen, zeker EERST hierlangs gaan.


Daniels Gert (Lichtaart)Dinsdag een bestelling geplaatst en woensdag alles netjes en persoonlijk geleverd aan m’n deur , zeer goede communicatie , zeeeeeer tevreden kom zeker nog terug voor aankopen in de toekomst.  Bedankt !


Piepers Tony (Merksem)

Als beginnend vlieger zoals ik moet je zeker langs deze shop gaan, uitgebreide uitleg en info.


De Vries Jan (Mol)

Niets dan lof over deze shop. Nog voor de aankoop werd ik zeer deskundig geadviseerd via het chat venster, waar de zaakvoerder omzeggens constant aanwezig is. Uiteindelijk de aankoop gedaan en die werd supersnel verzonden. Na aankomst van het pakket had ik toch nog enkele vragen en ook daarmee werd ik weer onmiddellijk via de chat verder geholpen. Kortom: een dikke aanrader om bij Navitronics te kopen en als ik meer materiaal nodig heb voor mijn drone, dan zal ik het zeker weer bij hem aankopen! Je krijgt zeer voordelige prijzen, een uitgebreid gamma én een zaakvoerder die steeds bereid is je verder te helpen. Een dikke 10+ voor deze shop!


Ronny Stobbaerts (Broechem)

Snelle respons, eerlijke handelaar !


Guy Verhelst (Oudenburg)


Hartelijk bedankt voor het gegeven advies, hier konden we echt iets mee!


Steve Cautaert (Mechelen)