DRONE LUCHTFOTOGRAFIE

Spectaculaire foto’s dankzij luchtfotografie of -video met drone

Op zoek naar unieke, spectaculaire foto’s van jouw woning, bedrijventerrein of architectuur? Kies dan voor luchtfotografie of -video’s met een drone. Wij beschikken over een officiële licentie Open Category A1/A3 + A2 voor het uitvoeren van drone luchtfotografie in gans Europa. Met onze drones maken wij hoge resolutie foto’s, gestabiliseerde video’s en 360° panorama’s. Dit levert uiteraard spectaculaire beelden op. Als klant kijk je beneden steeds mee, zodat je zeker weet dat de compositie volledig naar wens is. Helaas is het vanwege strikte regelgeving in België niet altijd mogelijk om in ieder gebied luchtfotografie met een drone te maken.


Ben je geïnteresseerd in luchtfotografie met een drone, maar weet je niet precies welke regels er gelden in het betreffende gebied of twijfel je over de kosten? Geen enkel probleem. Wij adviseren graag over de mogelijkheden. We bekijken welke regels er gelden in het betreffende gebied, welke drone we kunnen inzetten, welke alternatieven er zijn en welk kostenplaatje dit met zich meebrengt.


Contacteer ons voor spectaculaire foto’s en video’s vanuit de lucht

Wens je meer informatie over onze prijzen of een offerte aanvragen? Contacteer ons vrijblijvend via +32478487685, info@navitronics.be of het contactformulier op deze website, dan gaan we samen op zoek naar de beste en voordeligste oplossing voor jouw luchtfotografie. 


Verzekering

Onze drones zijn specifiek verzekerd voor schadegevallen tot 2.500.000,00 euro. Deze verzekeringsdekking is in overeenstemming met de Europese richtlijn 785/2004 en de Europese richtlijn 947/2019.Deze verzekeringsdekking is in overeenstemming met het Koninklijk Besluit van 15/04/2016 ter implementatie van de Europese richtlijn 785/2004 en in overeenstemming met het Koninklijk Besluit van 18/11/2020 ter implementatie van de Europese richtlijn 947/2019en 785/2004.


Onze toestellen

Wij maken afhankelijk van de opdracht gebruik van volgende drones:


DJI Mavic 3 V2 

DJI Mini 3 PRO

DJI FPV AVATA


De plas Rotselaar
De Plas Rotselaar
De plas Rotselaar
Koolzaad Betekom
Wijngaard Houwaart
Wijngaard Houwaart
AB Inbev Leuven
Sven Nys cyclingcenter
Sven Nys Cyclingcenter Baal
De Gevel Rotselaar
Kasteel van Horst
Vlooybergtoren Tielt-Winge
Crematorium Hofheide
Crematorium Hofheide Nieuwrode
Leuven